top of page

Benieuwd?

neem contact met me op

als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg

JinteCaroline_edited_edited.jpg

Caroline Nuijts
06-38055320
caroline@breinwerk.info

visual.png

de kracht van je zintuigen

Welk zintuig wordt bij jou wakker als ik je vraag om te denken aan een geweldige en gezellige maaltijd waarvan je ooit hebt genoten?

Misschien zie jij meteen een plaatje van een herinnering aan een leuk etentje dat je jaren geleden had, of misschien hoor je bepaalde muziek die toen gespeeld werd, of het geluid van bestek en glazen. Ook is het mogelijk dat er een geur of een smaak bij je naar boven komt terwijl je daar aan terug denkt, of misschien zelfs wel een bepaald gevoel?

Wellicht heb je je vaker beziggehouden met waarover je denkt, maar zojuist heb je je bezig gehouden met hoe je denkt. De kwaliteit van je denken is bepalend voor de kwaliteit van je ervaringen. In de ogen van nlp is HOE belangrijker dan WAT om tot oplossingen te komen.

Een nlp-coach vraagt dus regelmatig niet WAT er aan de hand is…want daar zit de oplossing niet. We vragen liever HOE je iets doet wat een probleem veroorzaakt. Wanneer je je bewust wordt van hoe je denkt en hoe jij de wereld zin geeft, merk je steeds meer dat je zelf kunt regelen hoe je over een gebeurtenis, persoon of situatie denkt. Ook zul je beseffen dat niet iedereen op dezelfde manier als jij denkt over dezelfde dagelijkse gebeurtenissen.

Image by Sharon McCutcheon

tips en artikelen

alles wat aandacht krijgt, groeit 

Algemene voorwaarden

Privacy policy

© breinwerk 2021

bottom of page