top of page
logo.png

NLP NEI hypnose

als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg

Heb je ergens dagelijks last van? Angsten? Voelen dingen te beladen?

Misschien herken je bij jezelf een onverklaarbaar rotgevoel en je weet nog niet eens waarom of heb je al tijden fysieke klachten waarbij je in het reguliere circuit niet verder komt.

Wanneer jij die ballast nu voor eens en altijd wilt kwijtraken, zonder nare bijwerkingen, neem je contact op met coach Caroline van Breinwerk.

Benieuwd?

neem contact met me op

use your brain for a change

JinteCaroline_edited.jpg

Caroline Nuijts
06-38055320
caroline@breinwerk.info

visual.png

van ontastbaar naar tastbaar

use your brain for a change

Het bewuste en onbewuste brein, daar houd ik me al even mee bezig. Niet alleen toen ik nog voor de klas stond, maar zeker ook als NLP'er in mijn praktijk die ik ben gestart in 2011. In de tussentijd heb ik al vele trainingen en opleidingen gedaan die steeds weer de link leggen naar het onbewuste brein; hoe leer je, hoe ontspan je, hoe verwerkt onze 'mind' de dingen van alledag of hoe ervaart ons brein iets dat niet verwerkt is en op welke wijze kan dat zich uiten in het menselijk of dierlijk lichaam? Wat maakt dat we dingen doen zoals we ze doen en op welk vlak kan zich dat zelfs fysiek uiten?

Ik vind het nog steeds interessant om me op de achtergrond bezig te houden met de wetenschap en daarover te blijven lezen en leren, zodat wat ontastbaar lijkt, toch tastbaar kan worden voor zowel mezelf als voor mijn bezoekers of het nu gaat om mensen, dieren of studenten!  

overlay.png

Ervaringen

Deze mensen gingen je voor

tips en artikelen

de beste stap die je kunt zetten, is de volgende

Algemene voorwaarden

Privacy policy

© breinwerk 2022

bottom of page