top of page

Benieuwd?

neem contact met me op

de beste therapeut heeft een vacht en

vier poten

IMG_2172.jpeg

Caroline Nuijts
06-38055320
caroline@breinwerk.info

visual.png

hoe werkt een sessie

We maken telefonisch of via de mail een afspraak.

Via mail of what's app stuur je mij een foto van je huisdier (hond, paard, kat, konijn, geit) waar het dier alleen op staat, dus zonder andere dieren of mensen. De sessie vindt op afstand plaats, ik werk met een foto van je dier en op het afgesproken tijdstip bel ik je. Je bent als baasje ook welkom in de praktijk, de ervaring heeft me geleerd dat het fijner is voor dieren om thuis te blijven in de vertrouwde omgeving. Wanneer je naar de praktijk wilt komen, is het fijn voor je dier als er iemand aanwezig is bij het dier tijdens en na de sessie. 

Tijdens de sessie stel ik ook een aantal vragen (videobellen) aan je en gaan we volgens de nei methodieken op zoek naar de onderliggende oorzaak van het probleem. We bespreken wat we tegenkomen direct, zodat dingen ook duidelijk worden voor de baasjes; erg belangrijk, want soms nemen dieren emoties over van hun baasjes en gaan die in hun systeem zitten. Tijdens de sessie ervaar je meteen hoe de methodiek in zijn werk gaat en is het prettig om het dier te observeren in hoe hij/zij reageert. De disbalans die we tegenkomen, pakken we meteen aan. Na de sessie stuur ik de notities die zijn gemaakt en evt. aanbevelingen. We doen de sessie dus altijd samen via huisbezoek of what's app bellen. Je ontvangt na de sessie een betaalverzoek met factuurnummer.

Eventuele vervolgsessies kunnen ook zonder direct contact plaatsvinden. Net als bij de eerste sessie krijg je de aantekeningen en aanbevelingen toegestuurd.  We houden elkaar op de hoogte via what's app. Ook is het mogelijk je huisdier te monitoren op afstand.

visual-2.png

tips en artikelen

de beste therapeut heeft een vacht en vier poten

Algemene voorwaarden

© breinwerk 2022

bottom of page