top of page

Benieuwd?

neem contact met me op

beter de weg vragen, dan verdwalen

JinteCaroline_edited_edited.jpg

Caroline Nuijts
06-38055320
caroline@breinwerk.info

visual-2.png

Caroline

Ik ben woonachtig in Heeze (Noord-Brabant). Op 25 april 2010 startte ik mijn praktijk Breinwerk als NLP en hypnosecoach. Ik werkte daarnaast als docent Nederlands in het Voortgezet onderwijs en startte een paar jaar later Breinwerk voor student en mens, naast de coaching begon ik huiswerkbegeleiding in huis te geven en ik stopte voor de klas.
In de loop van de jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in wat therapie kan betekenen voor huisdieren. Ik liep zelf tegen wat dingen aan bij mijn gevoelige hond Jinte (golden doodle) die tijdens haar opleiding erg vaak last had van diarree en moeite had met lekker eten. Door een collega ontdekte ik de veelzijdigheid van NEI en de toepassing ervan op dieren. Vele dingen kon ik aanpakken en toen later Pebbles bij ons kwam wonen heb ik de stap gezet om me helemaal onder te dompelen in de Nei en de opleiding te volgen.
Nei is een mooie aanvulling op NLP, omdat NEI ook ontstaan is vanuit NLP. Een fijne manier voor mij om door te leren, te verdiepen en het geleerde toe te passen op mijn huisdieren en met resultaat; het kan ondersteunen bij o.a. allergie, onrust, ziekte, trauma etc. In de loop van de opleiding heb ik al vele huisdieren mogen helpen om beter in hun vel te zitten en ik hoop oprecht dat ik ook voor jouw huisdier betekenisvol mag zijn om de balans te herstellen! Ik blijf doorleren en volg regelmatig webinars, cursussen en workshops om bij te blijven, ook op orthomoleculair gebied.

relevante tijdslijn van Caroline

 

NLP Master practitioner

Society of nlp (The institute of unconventional wisdom)

 

NLP Magic, the universe

Kate Benson, Joost van der Leij

IEMT 

Anne ten Brink

NEI-coach opleiding  2019

Jolanda Vleugel

Bach bloesem remedies 2021

Silverlinde

Spagyriektherapeut 2021

Spiritueel bewustzijnscentrum

Basisopleiding voeding Petra Driesen 2023

Getting the Die out of diet

webinars:

stichting Orthokennis

de Groene Os

Casper Broekman

huisdierhulp.jpg
visual-2.png

Caroline met Jinte en Pebbles

tips en artikelen

de beste stap die je kunt zetten, is de volgende

Algemene voorwaarden

© breinwerk 2022

bottom of page