top of page

Benieuwd?

neem contact met me op

een dier spreekt tot ons via zijn gedrag; luister ernaar

IMG_2172.jpeg

Caroline Nuijts
06-38055320

caroline@breinwerk.info

visual.png

gemmoplex 

reinigen, draineren en vitaliseren van organen of systeem

Gemmotherapie kan gezien worden als een speciale vorm van planttherapie, ze wordt ook voor drainage gebruikt. Draineren is het stimuleren van de uitscheidingsorganen waardoor toxine stapeling opgeheven wordt. In de gemmotherapie wordt gebruik gemaakt van plantendelen in hun belangrijkste groeiperiode, zoals knoppen, jonge loten en kiemen. 

Als de uitscheidingsorganen van een organisme geblokkeerd zijn, of als een klier-of weefselstelsel tekort schiet, dan bouwt het lichaam toxines op die zich opstapelen in de weefsel. Met gemmoplex stimuleer je deze organen en ze omvat een combinatie van orgaantherapie, homeopathie, lithotherapie, oligotherapie en celzouten.

Ze ondersteunen het genezingsproces op drie niveaus: fysiek, mentaal en emotioneel.

Ik werk met de gemmoplex van Balance Pharma; jaarlijks krijgen mijn honden ook de parasitaire lymf, nummer 034, om in te zetten in het tekenseizoen. Let wel, dit is niet effectief voor elk dier! Ik beschik over een drietal parasitaire complexen van drie verschillende leveranciers; welke het meest effectief is voor je dier, kun je bij mij laten uitmeten.

tips en artikelen

als dieren konden spreken, zouden ze onthutst zwijgen

Algemene voorwaarden

© breinwerk 2022

bottom of page