Benieuwd?

neem contact met ons op

in een ontspannen sfeer je huiswerk maken

JinteCaroline_edited_edited.jpg

Caroline Nuijts
06-38055320
caroline@breinwerk.info

visual-2.png

onze medewerkers

Dit is Jelle en vanaf het prille begin begeleidt Jelle onze studenten. Jelle studeert elektrotechniek op de TU en geeft ook bijles in o.a. wiskunde, natuur- en scheikunde en biologie. Op dit moment is hij bezig met zijn master. Jelle weet aan elke som wel een creatieve draai te geven, zodat de stof meer voor je gaat leven.

Daarbij beschikt hij over een enorme hoeveelheid feitenkennis. Jelle is dol op IJsland en je kunt 'm wakker maken voor lasagne, trouwens de koekjes hier, die lust 'ie ook graag.

Tips en artikelen

werk vandaag aan je plezier

Casper werkt pas net bij ons, maar voelt zich al goed thuis in het begeleiden van onze leerlingen. Hij is een kei in wiskunde, natuurkunde en patroonherkenning en heeft meerdere goede 'tricks up his sleeve'. Casper heeft vorig jaar al enkele examens behaald voor zijn vwo en nu hij in vwo6 zit, mag hij dus op voor de laatste ronde zodat hij volgend jaar kan gaan studeren op de TU in Eindhoven. Verder is hij een fanatiek tafeltennisser, zit hij bij de scouting en mag hij graag gamen in zijn vrije tijd. 

casper.webp

Thomas studeert Biomedische Technologie in Eindhoven en daar woont hij ook inmiddels. Hij geeft bijlessen in wiskunde, scheikunde, natuurkunde èn biologie; een alleskunner dus! Momenteel is hij hard aan het werk zijn bachelor te halen. Thomas is dol op het land Spanje en zijn allergrootste hobby is zeilen. Heb je moeite met bovenstaande vakken? Ze kunnen zelfs gecombineerd worden in 1 bijles bij Thomas!

Femke werkt sinds november 2019 bij ons en verzorgt o.a. de lessen economie en wiskunde. Och, ze draait haar hand niet op voor wat extra scheikunde of natuurkunde, hoor. Ze is op zoek naar een kamer in Maastricht dus is alleen in het weekend bij ons te vinden voor bijlessen. Femke studeert International Business in Maastricht. Ze is dol op sushi en staat wekelijks op de hockeyvelden van Heeze om haar favoriete sport te beoefenen!

femke.webp
jelle.webp
thomas.webp

© breinwerk 2022