top of page

Benieuwd?

neem contact met ons op

in een ontspannen sfeer je huiswerk maken

JinteCaroline_edited_edited.jpg

Caroline Nuijts
06-38055320
caroline@breinwerk.info

visual-2.png

onze medewerkers

Mogen we je voorstellen aan Marith? Deze vriendelijke jongedame zit op het VWO en is wekelijks te vinden op de hockeyvelden van Heeze. Ze vindt geschiedenis haar beste vak, maar ze kan ook goed overweg met economie en wiskunde. Ze komt wekelijks begeleiden bij ons en helpt waar nodig bij de bijlessen. Marith gaat het liefst op vakantie naar Italie en is een echte bak'ster': ze maakt graag kleurige cupcakes en taarten.

marithBreinwerk.jpg

Hier hebben we Nolan. Nolan werkt sinds kort bij ons en zit in zijn eindexamenjaar van het gymnasium. Zijn favoriete vakken zijn economie en wiskunde en daar geeft hij dan ook bijles in. Ook doordeweeks is Nolan van de partij om de jongelui hier te begeleiden. Hij wil graag economie gaan studeren en is een ster in het creëren van een fijne sfeer. Ooit wil hij nog het noorderlicht gaan bekijken, dat staat ook op zijn wensenlijst en waar je hem wakker voor kunt maken? Een goedgemaakt pasta carbonara!

NolanBreinwerk.jpg

Dit is Jelle en vanaf het prille begin begeleidt Jelle onze studenten. Jelle studeert elektrotechniek op de TU en geeft ook bijles in o.a. wiskunde, natuur- en scheikunde en biologie. Op dit moment is hij bezig met zijn master. Jelle weet aan elke som wel een creatieve draai te geven, zodat de stof meer voor je gaat leven.

Daarbij beschikt hij over een enorme hoeveelheid feitenkennis. Jelle is dol op IJsland en je kunt 'm wakker maken voor lasagne, trouwens de koekjes hier, die lust 'ie ook graag.

jelle.webp

Casper werkt sinds 2021 bij ons, en voelt zich al goed thuis in het begeleiden van onze leerlingen. Hij is een kei in wiskunde, natuurkunde en patroonherkenning en heeft meerdere goede 'tricks up his sleeve'. Casper studeert op de TU in Eindhoven. Verder is hij een fanatiek tafeltennisser, zit hij bij de scouting en mag hij graag gamen in zijn vrije tijd. Casper verzorgt bij ons ook bijlessen in wis- en natuurkunde.

casper.webp

Thomas studeert Biomedische Technologie in Eindhoven en daar woont hij ook inmiddels. Hij geeft bijlessen in wiskunde, scheikunde, natuurkunde èn biologie; een alleskunner dus! Momenteel is hij hard aan het werk zijn bachelor te halen. Thomas is dol op het land Spanje en zijn allergrootste hobby is zeilen. En daar geeft hij ook elk jaar les in: zeilen. Heb je moeite met bovenstaande vakken? Ze kunnen zelfs gecombineerd worden in 1 bijles bij Thomas! Het afgelopen jaar heeft Thomas in Wenen zijn stage gelopen, inmiddels is hij weer terug.

thomas.webp

Femke werkt sinds november 2019 bij ons en verzorgt o.a. de lessen economie en wiskunde. Och, ze draait haar hand niet op voor wat extra scheikunde of natuurkunde, hoor. Ze is op zoek naar een kamer in Maastricht dus is alleen in het weekend bij ons te vinden voor bijlessen. Femke studeert International Business in Maastricht. En momenteel zit ze voor een half jaar in 
Zuid-Afrika voor haar studie! De lessen verzorgt ze nu online. Ze is dol op sushi en staat wekelijks op de hockeyvelden van Heeze om haar favoriete sport te beoefenen!

femke.webp

© breinwerk 2022

bottom of page