top of page

Benieuwd?

neem contact met ons op

in een ontspannen sfeer je huiswerk maken

JinteCaroline_edited_edited.jpg

Caroline Nuijts
06-38055320
caroline@breinwerk.info

visual-2.png

onze medewerkers

Mogen we je voorstellen aan Marith? Deze vriendelijke jongedame zit op het VWO in haar eindexamenjaar. Ze is wekelijks te vinden op de hockeyvelden van Heeze. Ze vindt geschiedenis haar beste vak, maar ze kan ook goed overweg met economie en wiskunde. Ze komt wekelijks begeleiden bij ons en helpt waar nodig bij de bijlessen. Marith gaat het liefst op vakantie naar Italie en is een echte bak'ster': ze maakt graag kleurige cupcakes en taarten.

marithBreinwerk.jpg

Hier hebben we Nolan. Nolan studeert Rechten in Nijmegen en heeft vorig schooljaar zijn gymnasium afgerond. Zijn favoriete vakken zijn economie en wiskunde en daar geeft hij dan ook bijles in. Ook doordeweeks is Nolan van de partij om de jongelui hier te begeleiden. Nolan is een ster in het creëren van een fijne sfeer. Ooit wil hij nog het noorderlicht gaan bekijken, dat staat op zijn wensenlijst en waar je hem wakker voor kunt maken? Een goedgemaakte pasta carbonara!

NolanBreinwerk.jpg
PhotoFunia-1702150311_edited.jpg

Tobias werkt sinds kort bij Breinwerk en hij studeert op de

TU in Eindhoven. Computer Science & Engineering is zijn vakgebied en sinds kort geeft hij ook bijles in de vakken wiskunde en scheikunde. Tobias is regelmatig op de Heezerse voetbalvelden te vinden, want dat is zijn grootste hobby. Verder kun je hem wakker maken voor een bakkie koffie.

bottom of page