top of page

Benieuwd?

neem contact met me op

stop worrying about what could go wrong 

start thinking of what could go right

JinteCaroline_edited_edited.jpg

Caroline Nuijts
06-38055320
caroline@breinwerk.info

visual.png

entiteit/energie

Wat nu als je zoon of dochter zich onveilig voelt en steeds het gevoel heeft dat er iets of iemand in de buurt is en met dat gevoel nog niet eens durft te slapen? Of misschien heb jij zelf dit gevoel.

Ik maak zelfs tijdens mee dat dieren dat ook heel goed aanvoelen en bijvoorbeeld steeds blaffen naar een plek in de kamer of de tuin. Of jongelui die nergens meer alleen naartoe durven, zelfs niet naar de wc, zonder dat een persoon meegaat. Ik kan me heel goed voorstellen dat het niet makkelijk is om hier met anderen over te praten. Wees gerust; die ruimte bied ik je en we kunnen er samen ook echt iets aan doen.

Na de lichamelijke dood, blijft er soms energie achter en wil een bepaalde 'persoon' graag in de buurt blijven uit bezorgdheid of nieuwsgierigheid of omdat er zorgen zijn voor degene die zijn achtergebleven. Zelfs die 'boodschap' kunnen we ontdekken tijdens een sessie en we helpen de energie of emotie die is blijven hangen om in alle rust en volledigheid naar het licht te gaan, zodat het stoffelijke thuisfront weer door kan gaan met het leven en het onstoffelijke naar het eigen huis kan gaan.

Image by Diego PH

tips en artikelen

the good thing about the past, is that it's over
the nice thing about the future, is that it's yet to come

Algemene voorwaarden

© breinwerk 2022

bottom of page