top of page

Benieuwd?

neem contact met me op

de beste therapeut heeft een vacht en

vier poten

IMG_2172.jpeg

Caroline Nuijts
06-38055320
caroline@breinwerk.info

visual.png

ervaringen van baasjes

Mijn lieve Rotweiller Lenny is vanaf 7 weken oud al bij mij. Al redelijk snel kreeg ik in de gaten dat het een bijzonder hondje was. Onzeker en gevoelig van karakter en van lijf en leden. Bij de minste of geringste wisseling in voer of in een spannende situatie kreeg hij ontzettend last van zijn maag en darmen. Ook kreeg Lenny vaak oorontsteking en last van jeuk.
Na met al deze klachten het reguliere traject bij de dierenarts te hebben doorlopen merkte we eigenlijk geen tot weinig verandering en heeft Caroline me aangeboden een NEI sessie met Lenny te doorlopen. Tijdens deze NEI sessie wist ze direct de vinger op de zere plek te leggen en in het verslag vertelde ze me verschillende dingen die ik erg in Lenny herkende en waar we mee aan de slag konden.  Na een sessie zijn de maagklachten en jeuk zo goed als verdwenen en ondertussen zijn we hard aan het werk om ook de ooronstekingen te verminderen/ op te lossen. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb.

Lenny.png

Caroline heeft ons fantastisch geholpen met onze Archie. Ik kwam bij haar terecht nadat mijn hond zijn staart kaal begon te plukken. Na een NEI sessie met Caroline heeft ze me de nodige middelen en tips gegeven om thuis met Archie aan de slag te gaan. Het probleem was zo opgelost en hij plukt nooit meer aan z'n staart. Zijn staart is weer mooi aan aan het groeien. Naast de hulp met het staartplukken heeft ze me ook geholpen met het switchen van voeding. Van een hond die altijd zijn eten liet staan naar een hond die niet van mijn zijde wijkt als ik zijn eten klaar aan het maken ben. Hij eet nu een stuk gevarieerder en gezonder én zit beter in zijn vel. Super fijn!

archie.webp

tips en artikelen

dogs leave pawprints in your heart

Algemene voorwaarden

© breinwerk 2022

bottom of page