top of page

Benieuwd?

neem contact met me op

life is simple, what is complex is our brain

JinteCaroline_edited_edited.jpg

Caroline Nuijts
06-38055320
caroline@breinwerk.info

visual.png

NEI-therapie 

Het brein is een opslagcontainer van emoties, van dingen die je meemaakt gedurende je leven. Dat geldt voor mensen zo en ook voor dieren. Iedereen verwerkt emoties op een andere manier en wat bij de een snel verwerkt wordt, heeft bij de ander een andere impact: de onverwerkte emotie zit te diep, of is te ver weg gestopt omdat het pijn doet.

Of degene was te jong om de emotie of situatie te begrijpen en daarmee goed te verwerken. Dit kan zich uiten in verandering van gedrag (angst, onrust, stress) in ziekte, fysieke klachten of zelfs het ontstaan van een allergie. Ergens is er een disbalans ontstaan en met NEI brengen we de balans weer terug.

NEI staat voor Neuro emotionele integratie: emoties verwerken (integreren) via je brein (neuro), een doeltreffende methode om de fysiologische en emotionele blokkades op te ruimen en te verwerken. Ik werk holistisch en vanuit het principe van de vijf elementen van de Chinese geneeskunde. NEI is 

tevens een liefdevolle, mensvriendelijke manier om snel bij de kern van het probleem te komen.  En dat geldt zeker ook voor de nlp technieken.

  

Iets wat niet tastbaar is tastbaar maken  

Ik stem af op jouw energie en die energie wordt via een meetinstrument (de bio-tensor) omgezet naar woorden. Die woorden helpen ons om systematisch de disbalans te vinden en ook weer in balans te brengen. We kijken naar dat wat helpend is en waar voor je onbewuste de prioriteit ligt.

Daarnaast bied ik ondersteunende middelen aan als dat nodig is zoals Bach-bloesemtherapie, Gemmoplex etc. Daarnaast werk ik met Schüssler celzouten en de vitaminen en mineralen van het merk Vitals; ze zijn altijd bij me te bestellen en Vitals stuurt ze zelfs naar je thuisadres.

 

Misschien merk je niet meteen resultaat; realiseer je dat er altijd iets ten positieve in beweging wordt gezet voor je en dat elk mens in zijn of haar eigen tempo mag bewegen! 

tips en artikelen

the good thing about the past, is that it is over...

Algemene voorwaarden

Privacy policy

© breinwerk 2022

bottom of page