top of page

Benieuwd?

neem contact met me op

stop worrying about what could go wrong 

start thinking of what could go right

JinteCaroline_edited_edited.jpg

Caroline Nuijts
06-38055320
caroline@breinwerk.info

visual.png

slaapproblemen

In ons land kampen enorm veel mensen met slaapproblemen en onze slaap is zo belangrijk. Onze gezondheid is van invloed op onze slaap en onze kwaliteit van slaap is van invloed op  onze gezondheid. Je brein heeft slaap nodig om alles van de dag te kunnen verwerken, zeker ook bij studie; je onthoudt gewoonweg beter wat je hebt geleerd wanneer je voldoende slaapt.

Vergeleken met mannen heeft onder vrouwen een grotere groep symptomen van slapeloosheid zoals moeite met in slaap komen, moeite met doorslapen en vanzelf vroeger dan gewenst wakker worden. Naarmate de leeftijd toeneemt, worden de verschillen in het al dan niet hebben van symptomen van slapeloosheid tussen mannen en vrouwen groter.  Opvallend bij ongewenst vroeg wakker worden, is dat vanaf 26 jaar een grotere groep hier last van heeft vergeleken met moeite met in slaap komen en moeite met doorslapen. Ruim 1 op de 5 Nederlanders tussen 41 en 65 jaar wordt te vroeg wakker. Bij 65-plussers loopt dit op richting een kwart

(bron: volksgezondheidszorg).

Soms wil een lichte medicatie wel helpen, maar wat als je niet aan symptoombestrijding wilt doen? Het probleem kun je bij de kern aanpakken met een combi van NEI en hypnose; ik zit voor je klaar.

Image by Alexandra Gorn

tips en artikelen

the good thing about the past, is that it's over
the nice thing about the future, is that it's yet to come

Algemene voorwaarden

© breinwerk 2022

bottom of page